V Congrés de Programari Lliure a la Comunitat Valenciana

La Conselleria d’Hisenda i Administració Pública organitza, a través de la Direcció General de Tecnologies de la Informació, el V Congrés de Programari Lliure a la Comunitat Valenciana. Se celebrarà durant els dies 5 i 6 de maig a la Universitat Jaume I de Castelló.

Han passat ja deu anys des de la publicació de la primera versió del LliureX, la distribució valenciana de programari lliure nascuda per als centres educatius. Esta efemèride invita a la reflexió sobre el camí recorregut, els projectes realitzats i els nous reptes que porta el futur.

El Congrés proporcionarà un fòrum en què es presentaran les novetats en els productes de codi obert, s’intercanviaran experiències d’ús tant en els centres educatius com en altres àmbits, i s’arreplegaran les inquietuds i experiències dels usuaris. I, sobretot, es tractarà de sensibilitzar en l’ús de les TIC a través del programari lliure i d’incentivar-ne l’ús.

http://mestreacasa.gva.es/web/congreso/