Inscripció Hackathón Castelló 2016

hackathon-peu-amb-logos-875-x-305-px-2

Ja està oberta la inscripció a Hackathón Castelló 2016, la Primera Trobada de Programadors en la província de Castelló. Un projecte que sorgeix de la iniciativa de tres empreses pioneres en el sector de les telecomunicacions a Castelló: Cuatroochenta, IoTsens i Nayar Systems.

Si estàs interessat en el món de la programació, no deixes passar aquesta oportunitat. Hackathón Castelló 2016 se celebrarà del 10 al 13 de novembre de 2016 en l’edifici Espaitec 2 de l’UJI.
Pots apuntar-te sol o amb els teus amics. Durant les jornades els participants hauran de dur a terme un dels reptes ja plantejats. I l’últim dia hi haurà una sorpresa i es procedirà al lliurament de premis.
Si eres estudiant, investigador, treballador o emprenedor, tant professional com a novell, aquest és el teu esdeveniment. Hi ha 2.250 euros en premis, podràs donar-te a conèixer, fer noves amistats, créixer professionalment i tenir una primera experiència laboral, tan essencial actualment en la cerca d’ocupació. És un plus important en el CV.

Tens fins al 31 d’octubre per a poder inscriure’t. T’esperem!