Webminar Software lliure – activitat de PAM a PAM

Des de SETEM (http://www.setemcv.org) vos convidem al WEBINAR sobre SOFTWARE LLIURE, activitat de  PAM a PAM (folleto), amb el suport de Caixa Popular i la CVONGD, continuem reforçant el PAM A PAM i consolidant un xarxa de ESS a la ciutat de València.

 

Data: 22 DE MAIG DE 2020 (Divendres), de 17.30 – 19:00h. Valencia

Inscripcions en: sensibilizacioncv@setem.org

Fes clic en el següent enllaç per a unir-te el dia de la formació: https://meet.jit.si/setem-softwarelibre

 

Descripció: El Programari Lliure concilia, en gran manera, dues visions de la informàtica, una més ètica i l’altra més pragmàtica. La primera visió està més conscienciada amb la societat, la llibertat dels seus individus, i una major consciència de la nostra interacció amb la tecnologia; mentre que la segona està centrada en els avantatges tant tècnics com econòmics que introdueix aquesta forma de producció.

 

Activitat de PAM A PAM, comunitat oberta de persones que impulsem un  MAPA COL·LABORATIU, que mostra iniciatives de Consum Responsable i Economia Social i Solidària (ESS) i es basa en 15 criteris d’ESS. Un d’aquests criteris és PROGRAMARI LLIURE. https://www.pamapampv.org/que-es/criteris/

 

Amb aquesta formació, a càrrec de  Jorge Sanz (enginyer de Dades en Elastic), donarem resposta a les següents preguntes:

Vols…

…saber per què és important el Programari Lliure?

…. conèixer com utilitzar aquests programes?

… que t’expliquem què són les llicències i les dades obertes?

… aprendre quines alternatives existeixen als programes informàtics actuals?

…esbrinar els beneficis de l’ús d’aquests programes?

…resoldre els teus dubtes per al teu ús personal o per a la teua iniciativa/comerç de ESS?

 

Forma’t en PROGRAMARI LLIURE o SUMA’T com persona activista en Economia Social i Solidària.

¡PARTICIPA! Sense tu, PAM A PAM no és possible